Kiltalogo

SUURLOUNAISHÄMÄLÄISEN KUVATAITEEN KOKOAVA VOIMA.
FORSSA • TAMMELA • JOKIOINEN • YPÄJÄ • HUMPPILA • SOMERO • URJALA

 

Etusivu
Puheenjohtajan tervehdys
Killan hallitus
Jäseneksi Kiltaan - tue
yhdistyksen toimintaa

Killan taiteilijoita
Historiaa ja julkaisuja
Killan omat kokoelmat
Grafiikan paja
PC-ohjeistus
Taidelinkkejä
Palautelomake

TAPAHTUU
Tulevat näyttelyt, kurssit ym.
Aikaisempia tapahtumia
(sis. runsaasti kuvia)


Sivu päivitetty 25.5.22

   
 

PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS

 

Onnea, iloa ja kannustusta

 

Vuoden Elävöittäjä -palkinto 2022 Onnea ihan jokaiselle Kuhankosken Killan jäsenelle! Lauantaina, 21. toukokuuta yhdistys sai Forssa eläväksi ja kauniiksi yhdistyksen myöntämän Forssan elävöittäjä-palkinnon. Tämä palkinto osoittaa, että kuvataidetta, siihen liittyvää koulutusta ja näyttelytoimintaa arvostetaan Forssassa ja Forssan seudulla. Huomionosoitus oli myös hieno syntymäpäivälahja 75-vuotiaalle yhdistykselle.

 

Yhdistyksen vuosikalenteriin vakiintuneet kolme näyttelyä tuovat jäntevyyttä ja tavoitteellisuutta jäsenten taiteelliseen työskentelyyn. On ilahduttavaa nähdä, että jokaisessa näyttelyssä on teoksia myös aloittelevilta taiteilijoilta. On tärkeää, että näyttelymme ovat monipuolisia, laadukkaasti rakennettuja ja antavat taiteilijoille mahdollisuuden tuoda teoksiaan esille. Hienoa, että näyttelyt kiinnostavat laajasti sekä taitelijoita että näyttelyvieraita.

 

Covid-pandemian aikanakin yhdistyksen yhteisöllinen toiminta tuki jäsenten jaksamista ja taiteiden harrastamista rajoitusten puitteissa. Yhdistys piti vuosikalenterin mukaiset näyttelyt ja viikottaiset harrastusryhmät käynnissä. Onneksi pandemia alkaa helpottamaan ja Grafiikan pajalla Kehräämöllä on ollut mahdollisuus piirtää, maalata, tehdä grafiikkaa ja kuunnella asiantuntijaluentoja. Kiitos kaikille pajojen vetäjille.

 

Yhdistyksen alkuperäisenä ajatuksena oli perustamiskokouksen (1947) mukaan toimia laaja-alaisena hengenviljelyn toimijana kuvataiteessa, kirjallisuudessa, lausunnassa ja musiikissa. Olisikohan meillä mahdollisuus laajentaa toimintaa myös em. teemoihin?

 

Kilta on luovien ja mukavien ihmisten yhdistys, johon kaikki ovat lämpimästi tervetulleita.

 

Onnea ja iloa!

 

-Päivi Honkala

 

[ yhteystietoihin » ]


 

Päivi Honkala

 

 

yllä
Päivi Honkala (pj.)